Hogy támogathatok?

1. A 2015-ös év novemberétől a 1355-ös Baptista Adományvonal hívásával, vagy SMS- üzenet küldésével 300 forinttal támogathatod a Szegénység 100 arca című kiadványban szereplő rászoruló magánszemélyt, vagy családot.

 

2. Az online adományozási felületen keresztül pénzadománnyal segíthetsz egy rászoruló magánszemélyt vagy családot.

 

3. Egy általad választott családot vagy magánszemélyt úgy támogathatsz konkrét, természetbeni adománnyal vagy nagyobb összeggel, ha a kommunikacio@baptistasegely.hu címen felveszed a kapcsolatot munkatársainkkal.
(A családok konkrét szükségleteiről az információt folyamatosan töltjük fel a honlapra.)

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai igyekeztek mindenhol a legnagyobb rászorultságot felderíteni, bár szinte lehetetlen megmondani, hogy egy-egy településen ki a legszegényebb. A készítők nem ítélkeztek: azt legfeljebb az Olvasó teheti meg, ha kellő empátiával, érzékenységgel és humánummal ismerkedik meg a szegénység ily módon feltárt száz arcával. A segélyszervezet munkatársai nem csak a történeteket hallgatták meg, igyekeztek legalább egy élelmiszercsomaggal enyhíteni a megtapasztalt szükségen. Ezen túlmenően támogatási programot indít a Baptista Szeretetszolgálat, amelynek részleteiről e honlapon tájékozódhat az Olvasó.

TALÁLD MEG A TÖRTÉNETET, MELY MEGÉRINT

ÉS TÁMOGASS EGY RÁSZORULTAT!

Keresünk olyan cégeket, magánszemélyeket, közösségeket, akik felvállalják, hogy segítenek. A cél az, hogy a honlapon szereplő minden családnak, az élet peremére sodródott egyedülálló embernek akadjon támogatója.

Hogyan segíthetek?